Werkplaats

In onze eigen fietswerkplaats knappen we in samenwerking met Poutsma Fietsen gebruikte fietsen op met zoveel mogelijk hergebruik van materiaal. Je vindt bij ons een degelijke betaalbare stadsfiets of toerfiets, en mooie retro fietsen. We knappen fietsen op en helpen met de afstelling van je nieuwe fiets. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd bij de naastgelegen fietswinkel van Poutsma.

"Bij Cadans kom je in beweging. Wij geven fietsen een duurzaam bestaan, en mensen die de weg naar werk willen vinden een kans. Want met aandacht voor kwaliteiten worden kleine dingen groot."

Café Cadans in Arnhem - cafecadans.nl (52)

Onze werkplaatsen zijn bovenal ervaringsplekken voor ambachtelijk werk bedoeld voor mensen die de weg naar werk willen vinden en hun talent willen ontwikkelen. Vanuit de werkplaatsen en de interactie met mensen in het café en de winkel krijgen mensen de kans om talent te ontdekken, nuttig te zijn en (weer) mee te doen in de maatschappij. Met coaching, aandacht en advies helpen we je om de weg naar werk te vinden, zodat je weer verder kan. Zo worden kleine dingen groot.

Naast het maken van fietsen kan je bij ons in het café werkervaring op doen. Ook faciliteren we mensen om eigen creatieve producten te maken en verkopen. Dit kan bijvoorbeeld een leuke fietstas van oude fietsbanden zijn, of mooie zelfgemaakte sieraden. In onze werkplaats zijn alle voorzieningen aanwezig om zelf creatieve producten te maken en te verkopen in onze winkel en we bieden ruimte voor bijvoorbeeld een creatieve workshop. Als we het niet zelf kunnen maken, zoeken we mensen of lokale ondernemers die kunnen helpen met realiseren van je idee. We werken graag samen met verschillende ambachtelijke werkplaatsen.

Café Cadans in Arnhem - cafecadans.nl (11)

Café Cadans maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze privacyverklaring.