Samenwerken

france-1049333_1920

Je fietst

Als fietsliefhebber zit je goed bij Cadans! Wil je een fiets – of wandel- tocht organiseren of wil je aanhaken bij een bestaande tocht? We helpen graag mee dit in te vullen. Een kopje koffie met taart onderweg of een borrel achteraf. Een fietsfestival, vintage fietsmarkt, fietspicknick of gewoon een gezellige wandel of fietstocht? Cadans maakt het graag mogelijk. We vinden het leuk bij bestaande tochten aan te sluiten. Daarnaast organiseert Cadans workshops over fietstechniek en fietsclinics. Heb je wensen om mee te doen of wil je bijdragen in wat voor vorm dan ook, neem contact op Cadans!

Je bent ondernemer

Voor ondernemende mensen met een mooi product dat duurzaam, sociaal creatief of ambachtelijk is, is altijd plek bij Cadans. Heb je een leuk productidee en zoek je een manier om deze te maken en te verspreiden, of heb je een idee maar weet je nog niet helemaal hoe deze te realiseren, we helpen graag mee met het invullen. Of dit nu een tas van fietsbanden, mooie zelfgemaakte sieraden of iets heel anders is, in onze werkplaats hebben we gereedschappen voor verschillende materialen en denken we graag mee om het te gaan maken. En als we het niet zelf kunnen maken, onze partners in de buurt helpen graag mee met de realisatie. In ons huiskamercafé vinden we een mooie plek om je product te etaleren.  Onder genot van een kop koffie denken we graag met je mee om de mogelijkheden te verkennen.

Shot of a handsome young man enjoying a cup of coffee at a cafe in the city while his bike stands next to him.

Je zoekt een baan

Wil je ervaring opdoen met het fietsenvak, werken met je handen of met mensen, of gewoon ontdekken hoe je talent het beste tot uiting komt: bij Cadans kan je aan de slag om werkervaring op te doen. In een commerciële werkomgeving is er vaak sprake van een hectische en verantwoordelijke werkdruk. Dit kan leiden tot druk en onzekerheid of het gevoel geven anders te zijn. Bij Cadans bieden we ervaringsplekken voor mensen die even de aansluiting met de arbeidsmarkt hebben verloren of dit nog aan het ontdekken zijn. Vanuit een basis van veiligheid kijken we naar passend en overzichtelijke werktaken aansluitend bij jouw behoeftes en met voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en groei. Je leert basisvaardigheden voor het fietsenvak of doet ervaring op in het café, de winkel of met het maken van creatieve producten. We kijken wat bij jou past. Samen met onze partners en een netwerk van leuke creatieve ondernemers kijken we waar misschien jouw vervolg kan liggen. Er is veel mogelijk, maar jij staat centraal en we kijken samen wat je nodig hebt. Zo leer je omgaan met (passende) verantwoordelijkheid en ontdek je wat je leuk vindt. Met persoonlijke begeleiding en coaching, in afstemming met jouw eigen begeleiding en in overleg met de juiste instanties, helpen we je uiteindelijk de weg naar werk te vinden. Kom gerust eens binnenlopen om te kijken welke Cadans bij jou past.

Je bent een sociaal werkgever

Wil je met jouw organisatie betrokken zijn bij duurzame en sociale initiatieven, bij Cadans kan je terecht voor de invulling hiervan. We maken graag iets speciaal passend bij jouw doelstelling en bedrijfsidentiteit. Of dit nu onze ambachtelijke producten zijn, een uniek relatiegeschenk, een duurzame cargobike of een goede werkfiets passend bij jouw behoefte en jouw stijl, Cadans maakt het graag mogelijk. Zo draag je bij aan een sociaal initiatief en heb je een oplossing dat aansluit bij waar jouw organisatie voor staat.  Onze ervaringsplekken kunnen ook mogelijkheid bieden voor het instromen van talenten in jouw organisatie.

Shot of an empty coffee shop

Je zoekt een ruimte

Zoek je een ruimte voor een workshop, bedrijfsuitje, borrel, buurtvergadering of familiemiddag: bij Cadans maken we je speciale (besloten) moment mogelijk. We verzorgen eten en drinken, en denken graag mee bij speciale wensen of aankleding om te zorgen voor een geslaagde middag/avond.

Je hebt een leuk idee​

Heb je ideeën om samen te werken, bij Cadans ben je welkom! Buurtinitiatieven, creatieve mensen, fietsliefhebbers, sociale instanties, organisaties van fiets/wandeltochten, we komen graag in contact om te verkennen hoe we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Young Couple in a cafe

Café Cadans maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze privacyverklaring.